Söndag

Herregud va jag har cyklat dom här två dagarna..och ja, ni kan ju gissa vart jag är rejält öm någonstans...hm just det, i min bakdel. Men det är smällar man får ta, som jag brukar säga ;) Idag drog jag och min sambo+Jonatan iväg på en cykeltur, och självklart packade vi me oss fika,man måste ju fylla på dom kalorier som man förbränner hihi. Det var grymt härligt iaf  och minst sagt GÖTT! Nu ska jag och min ömma bakdel slänga oss i soffan och glo på tv.

Hej Hej!

Här ska det pumpas..



...på min nya hoj!!


Plötsligt händer det....

...att jag skriver några rader här på bloggen ;) Måndag igen då, men det gör inte så mycket när man har sånt här KANON väder!
Jag kan ju berätta lite om min JÄTTE roliga Fredag. Min bror Jocke ringde och frågade om jag och Jonas ville komma till Borlänge och bowla lite och ta ett par öl, självklart sa vi :) Jocke och Sofia kom och hämtade oss...när vi hade åkt ett par mil så märkte vi att bilen behövde en paus eller nåt, det var världens moln kring bilen och rök överallt. Den hade blivit lite överhettad eller nåt så vi blev ståendes ett tag efter vägen men vi kom oss iväg till slut iaf haha.
Konstig bil det där, det gick bara att få varmluft i den också, så ni kan ju tänka er va jag fick göra ett par gånger på vägen hem...stackars Sofias Mamma som körde hem oss fyllbuttar mitt i natten och stackars mig som blev lite "dålig" usch! Jag hade vevat ner fönstret och hängde ut med huvudet, och det blåste en hel del och jag hade sovit med halvöppna ögon vilket resulterade i en STOR vagel under mitt ögonlock...mmm inte skönt kan jag säga, lagom svullen är jag också aj aj!
Vi hade iaf skitskoj. åt god mat och så fick vi oss en liten krogrunda i Borlänge, inte dumt det. Tack kära bror och sofia för en rolig Fredag! 
 

Ledig

Jag är ledig idag!!! Så j*vla skönt! Men nu känner jag mig nästan lite rastlös ist...VAD ska jag göra idag? Först tänkte jag baka, men det var innan jag åt frukost så nu känner jag mig inte det minsta sugen på fikabrö ;) Jag hade till och med så tråkigt att jag började skriva blogg hehe..det är ju inte varje dag, ska skärpa mig!! Äsch, ska nog luta mig tillbaka och lyssna lite på The sounds som ligger högst upp på min lista, just nu =) Älskar dom!

Ha en trevlig (röd) Torsdag!
Puss och Kram


Bättre sent än aldrig

Nu är ÄNTLIGEN köket klart! Finns väl en del grejer som ska fixas till men för övrigt så är det klart =) Ska bara upp med en hylla och lite annat smått och gott ( och ja, lampan ska oxå rättas till lite) är jätte nöjd over resultatet iaf.  


före

 

efter

 

Älskar vårat nya golv



Nu ser jag fram emot att få in diskmaskinen också...wihoo!



Ok, vad ska jag skriva?

Då var Onsdagen gjord...puh! En riktig stress Onsdag, fy fan säger jag bara....inte konstigt att man är helt utslagen när man kommer hem. Finns inte så mycket att skriva om, jag har fått total hjärn torka..(finns det nåt som heter så??) Känner mig bara allmänt trött och kanske en smula förbannad oxå..:( Jag vet inte varför jag känner mig lite arg, har till och med drömt att jag drog fram som världens galning och bara slog till folk..haha. Måste vara inre aggressioner som vill UT antar jag....
Nu ska jag vila lite och sen försöka locka fram mina endorfiner ! 

Ha det gött!


Kockar var vi allihopa!

Eftersom min sambos far fyller 60 så blev vi samt familj, släkt och vänner bjudna på en hel del överraskningar igår. Vi hade ingen aning om vart vi skulle åka eller vad som skulle hända så vi var rejält nyfikna! Jag hade mina aningar om att det hela skulle ha någonting med mat att göra men inte alls på det sättet som man vanligtvis gör när man går ut och äter ;) Vi packade in oss allihopa i minibussarna och åkte mot okänt mål.....första stoppet var vid sommartorpet  för lite vätskepaus, helt oväntat men väldigt roligt att se hur vackert det verkligen var (mycket finare än på tv)...

sommartorpet


efter lite gott att dricka så åkte vi vidare och hamnade i Smedjebacken. När vi kom in i på restaurangen så bjöds det på välkomstdrink och sen fick vi sätta oss till bords, jätte vackert dukat! Kocken kom in och berättade vad som stod på menyn....det är här det blev en tvist på det hela..! Vi fick reda på att det var vi som skulle laga hela menyn inte nog med det utan en 5 rätters middag!
Vi blev indelade i grupper, jag hade tur som hamnade med barnen, Jonatan och hans kusin Lynn....vi fixade desserten som bestod av glass, choklad och bär...


   

Jonas och hans bror som kockar ;)


Svärfar och Jonas och minikockarna


Ska avsluta det här inlägget med att TACKA för en kanon trevlig, rolig och väldigt mättande kväll!!


RSS 2.0