Hallå!

Usch va längesedan jag skrev här på bloggen, har inte riktigt haft tid eller lust faktist. Finns inte så mycket att skriva om, jag bara jobbar och kommer hem, äter och sover...fast idag så fick jag tvätta lite som omväxling....åh va kul :P  Måste väl gå ner i den otäcka källaren snart och hänga upp allting...drygt! Skönt när det är klart, har i ärlighetens namn ingenting att ta på mig för tillfället. Fattar inte att jag säger "Jag har fan inga kläder" det konstiga är att jag får snart inte plats med allt i skåpet eller garderoben..borde nog kasta lite som jag inte använder, eller snarare VÄXT ur. Ja ja, nu måste jag ner i underjorden och hänga tvätt. 
Ha re gött! 

Underbara Fredag

Äntligen helg! Efter en riktigt tuff arbetsvecka så ser jag jag verkligen fram emot att få sova ut riktigt ordentligt imorn, av med alla telefoner för den här helgen ska REBECCA få sova!
Men jag kommer säkert vakna före 9 iaf, men då har jag inte vaknat av väckarklockan ....=)
Vilket underbart väder vi har (väntar bara på ett bakslag) man kan ju aldrig få ha sol för länge...dessa vädergudar blir jag aldrig klok på :P
Om ett par timmar ska jag köra min kära sambo till Gränges, han ska spela lite med grabbarna och säkert sluka en och annan öl också kan jag tro..hehe. Vad ska jag göra då? Se på tv och äta upp min lunch låda som jag lämnade kvar hemma, mos och fiskpinnar på en Fredag, aldrig! Nä, det får nog bli något annat onyttigt för det är jag värd haha.

Ut och njut av solen, man vet aldrig hur länge den visar sig!
Kram på er!


En rolig dag

Snacka om att jag har varit på skitbra humör idag =) vet inte varför men det kan vara vädret och det kan ju oxå vara det att jag och Pilla har haft så himla roligt på jobbet idag! Jag har skrattat som aldrig förr, jag har även gjort bort mig totalt...vräkte ur mig lite skojiga kommentarer i ett fikarum, märkte liksom inte att dom hade stormöte i rummet brevid samt att deras dörr var öppen, hoppsan..knäpptysta va dom oxå ;) Hehe, typiskt mig ;)

Har nyss druckit kaffe med min far, kul när han tittar förbi tycker jag =) Som vanligt är min gubbe och repar, tycker att han kan ta och masa sig hem nu....hade tänkt att vi ska kolla på en film innan det blir alltför sent. Nej, nu ska jag göra mig lite kvällsmat som är det bästa jag vet ;) Kan inte gå och lägga mig hungrig då somnar jag aldrig...

Ha en trevlig kväll!


Onsdag

Ännu en dag med jobb och stök...slutade faktiskt tidigare idag och det var otroligt skönt! Men idag hamnade jag inte framför tv:n heller, Alexandra kom hit och utnyttjade mig lite ;) Jag gjorde lite slingor på henne, får se om det blir bra...(det blir alltid bra när jag fixar hennes hår ) hehe
Snart ska jag slänga mig i bilen och gasa iväg till affären, måste fixa nå käk idag...men vad!? Är alltid lika svårt att komma på nåt som är relativt billigt och snabblagat. Igår gjorde jag thaiwok det blev kanon gott, stackars Jonas som fått äta det igår, till lunch och nyss när han kom hem....han ska ju repa och då hinner jag inte alltid laga nåt innan han sticker. Det är ju jag som står för matlagningen här hemma, vore ju roligt om min kära sambo gick en matkurs eller liknande ;) Nä da, tror inte jag hade vågat äta den maten iaf ;).....lr kanske.
Nu måste jag återgå till Alex skalle....
Hej Hej!

Jag har ont i huvudvärken...

ja, så ont har jag! Vilken jobbig dag det har varit...:( Trodde aldrig jag skulle få sluta jobbet och komma hem och slänga mig på soffan...
Har alldeles nyss druckit en kopp kaffe och det smakade gudomligt kan jag säga. Har funderat lite över hur saker och ting förändras, ingenting blir som man tänkt sig men jag är lika nöjd med allting för det ( mer än nöjd). Trodde aldrig att jag skulle få tag på ett jobb tex, men det fick jag till slut....inget fast jobb men bättre än inget =)
Tänkte även på hur mycket onödig tid man spenderar på att tjafsa och sura...det är ju verkligen onödigt många gånger, visst behöver man rensa luften emellanåt men det finns vissa gånger som man helt enkelt får ta sig i kragen och strunta i smågnabbet. Ja ja, nog om mina "djupa" funderingar haha. Nu ska jag nog bänka mig framför dumburken och längta efter min gubbe som kommer hem när som helst..wii
Imorn hoppas jag på en smärtfri Tisdag!


Min helg i bitar

Idag blev det en riktigt härlig promenad i solen. Man vill ju ta vara på dom här fina dagarna man vet ju aldrig när det blir sol nästa gång?! Igår kväll blev det också en liten promenix nere vid Piren, vi (min sambo och jag) är faktiskt himla bra på att röra på oss under  våren och sommaren men under vintern skulle man kunna säga att vi går i ide ;)

Vi tog en tripp till Borlänge igår, det var ju marknad...men det var då inte mycket till marknad kan jag säga. Men som tur är så finns ju Kupolen också =) Hittade inget speciellt men det är alltid kul att kika runt lite. Ok, jag hittade en rea klänning som kostade 99 kr på Gina tricot, skitsnygg! Självklart åkte den med hem, klänningen alltså =)
Nu ska jag gå och värma upp våffeljärnet....
 Ha det gött!


GRATTIS OSCAR!!



Världens sötaste 1 åring! Många pussar till dig från tant Becca, hurra hurra!

GLAD PÅSK!!

En sådan härlig dag vi har idag, jösses!! Solen både värmer och skiner, kan det bli bättre än så här på självaste påskafton? Snart ska vi till gränges och få lite god mat i magen...mmm svärmor hon kan laga mat hon!! Passar ju utmärkt i tanke på att jag var på Folkan igår, blev lagomt rund under fötterna och mår utmärkt :D Men i nuläget känner jag  mig riktigt hungrig faktiskt...
Ikväll ser jag fram emot en massa mys framför tv:n och på bordet vill jag ha massor med godis och snacks... Innan jag ska smälla i mig allt gott så måste jag nog ut och ta en promenad i solen. Ska se till att jag får med mig min älskade sambo också. Nu ska jag skynda mig till äffären och inhandla lite onyttigheter =)



Glad påsk på er alla!!


Ont om tid

Jag hinner tyvärr inte med att blogga ibland...När jag kommer hem från jobbet är jag totalt SLUT! Vill inget hellre än att sova eller lata mig på soffan. Men det får jag inte göra idag inte :P Fiffi kommer snart och då ska jag fixa hennes hår..puh! Mina fötter bara värker efter dagens jobbande, skulle behöva ett rejält fotbad eller nåt. Ingen mat har det blivit än heller...orkar faktiskt inte göra mat heller...usch. Nu kom Fiffi....återkommer!

JAG VILL HA EN HUND!

Jag tror att jag håller på att bli galen! Jag bara måste ha en vovve snart. Jag känner ju att det är nåt som fattas i min tillvaro och nu har jag fan kommit på vad det är: EN HUND! Ok, är väl lite synd att man bor som man gör, men det är många hundar som får bo i lägenhet =) Under alla år som jag bodde hemma så fanns det en hund sen blev det 2 hundar helt plötsligt...urhärligt. Ja ja, får se hur det blir? Men vi har ju pratat om det iaf och det är ju alltid en bra början:) Det är inte allt för svårt att övertala min käraste.

Hejhej

Matglad!

Har precis smällt i mig ett ton med våfflor...herregud va gott det va! Jag frågade Jonatan: Va vill du ha för mat idag då? Låter inte våfflor bra? I själva verket vad det jag som var grymt sugen på våfflor ;) och det finns väl inte en enda unge som inte gillar våfflor...eller? (Jag är alltså som ett barn).  Men nu ångrar jag bittert att jag är så glupsk, usch. Jag åt ju medan jag gräddade dom oxå...huvva! Det blir nog en promenad snart, känner att jag kan behöva det efter den här helgen. Kan inte förstå varför det är så gott att stoppa och äta på helgerna?? Men som tur är så har jag ett jobb där man inte sitter still och tur är väl det! För den delen så hinner jag knappt äta på jobbet iaf...
Det här var väl inte världens roligaste inlägg, jag verkar bara skriva om mat och hur mycket jag äter hela tiden...kanske därför ingen vill lämna en liten kommentar?? Jag är rätt tråkig tror jag...men men jag skriver ju för min egen skull! (men det är ju självklart kul med en liten kommentar oxå).

Kram på er alla matglada där ute!

Sjukt jobbigt

Har precis börjat på ett nytt jobb, har jobbat 4 dagar och nu har jag blivit sjuk:( Kan det bli värre än så? Är jätte snorig och rosslig i halsen plus att mitt vänstra ögonlock sväller upp emellanåt. Imorse när jag vaknade fick jag lov att gå upp och skölja ögat innan jag kunde öppna det,  igenklistrat...usch va äckligt va? Tur att det är helg nu iaf så man kan vila upp sig, men på Måndag ska jag fixa ett besök till farbror doktorn. Orkar fan inte vara förkyld jämt och ständigt..måste ju vara nåt som inte riktigt stämmer...?
Nog om mina sjukdomar, idag är det Lördag och jag ska minsann ta mig ut och lapa lite solsken:D Kan nog även hända att vi tar en vända till Borlänge...får se hur vi gör?
Krya på mig!!

Kram kram

RSS 2.0