En frisk vovve och en trevlig Fredag!

Dogge är frisk!! Gissa om jag är lycklig nu...:D Nu kan jag andas ut igen!

Igår var vi hem till Sandra och Jonas, Pilla var också med. Vi spelade ett spel som Pilla hade med sig, Sanning eller Konsekvens, SKITROLIGT! Skrattade så jag hade ont i hela magen kan jag säga..Tack för en helt sjuk kväll...haha!
Snart bär det av till gränges, ska släppa av min gubbe där sen ska jag hem till min mor och mysa lite med Dogge.





Ha en kul,trevlig eller lugn Lördag!

Älskade husdjur, älskade Dogge<3

Imorse var jag och fiffi iväg med Dogge (mammas och fiffis hund) till veterinären. Han är så sjuk, har inte ätit på en vecka och huvudet bara hänger...och hans små ögon som alltid är så livfulla annars dom är alldeles rinniga och smala. Veterinären sa att det inte fanns mycket att göra om han inte blev bättre av all vätska han fick idag genom en spruta. Ska dit i morgonbitti med honom igen för att ta blodprov och se vad som finns kvar att göra...
Fy va allt känns orättvis, Dogge är bara 4 år. Jag älskar verkligen den här hunden, alltid så glad och sprallig.
Hoppas att han blir bättre tills i morgon...hoppas.


Bara en hund

" " Bara en hund", finns det människor som säger. Att säga "bara" om en varelse som kommit mig så nära, om en svans som slår mot i golvet av glädje över att höra min röst, om en nos, som förtroligt sticks i min hand, om två ögon som rymmer världar av tillit och tillgivenhet.

En kall nos. Ett par fuktiga ögon. En varm blick. En tass som lyfts och ett huvud som lägga på sned. Öron som försöker uppfatta och förstå....Din hund."



Va är det för en dag, är det en vanlig dag...

jo, visst är det en vanlig dag...förutom att jag fyller 23 år. Fatta! Jag är närmare 25 nu än 20!! Japp, åren går och jag hinner knappt med. Lika bra att börja planera sin 30 års fest...haha. Nä da, så illa är det faktist inte.
Tack till alla mina underbara vänner för fina presenter, och till min älskade sambo för presenterna som var väldigt romantiska;) Love ya!




" Om jag fick leva om mitt liv skulle jag begå samma misstag, fast lite tidigare så jag kunde njuta av dom längre"

Godnatt på er!

    


Ingen vår utan vinter...

....så är det! Därför känns det så skönt att vi är på rätt halva av året....äntligen:) Är trött på mörker nu, vill ha ljus på morgonen när man ska till jobbet då känns det så mycket lättare på nåt sätt. ja ja, ska väl inte klaga nu när November och December äntligen är förbi. Nu ser jag fram emot ett bra år som jag ska göra det bästa av och lämna det förflutna bakom mig;) Det är så väldigt skönt när man vet vad man vill och vet att det inte kan bli mer rätt än så. Men jag ångrar absolut ingenting jag gjort under 2008, det har bara gjort mig till en starkare person som kanske är en gnutta mindre naiv...hehe;)
Nu ska jag över till Hanna som jag har sådan tur att ha som granne, plus att hon gör fruktansvärt gott kaffe!!


Nytt kök snart

Idag ska jag välja tapet till köket:) Vi ska som sagt göra om allt i köket, äntligen. Som det ser ut nu så kan man tro att det är omgjort samma år som jag föddes liksom.. Ska bli riktigt roligt att se slutresultatet, då ska jag lägga ut för och efter bilder...hihi
Just nu sitter det en blålila tapet i köket med en bård som består av olika frukter och annat gejs...:P Jag är ingen bård människa alls!! Om jag fick avskaffa någonting just nu så är det bårder!

Hejsvejs!

mörkrädd!

fy va jag är mörkrädd...:(  Vet inte riktigt vad det bottnar i men jag har känt så här sedan jag kan minnas. Minns när jag var  ca 4 år, redan då var jag rädd för att vända mig om i sängen...för då ser man ju inte ut i rummet och inte vem eller vad som kan befinna sig där. Ett annat exempel som jag kan berätta om är när jag flyttade in här i lägenheten  tillsammans med min nuvarande sambo. Han hade då tagit bort dörren till sovrummet, vilket ledde till att jag kunde se rakt ut i hallen när jag skulle sova....usch! Då började min fantasi skena iväg och jag såg massa otäcka saker, tyckte jag....så han fick vackert hämta dörren igen.  
Jag gillar ju verkligen det här med nattlampor men det gör inte min sambo,tyvärr. Men han var så gullig att han kom på en lösning på mitt lilla mörkerproblem;) En sådan här liten lampa man sätter i kontaktuttaget, PERFEKT! Den lyser lagom mycket och jag har ju ett uttag alldeles brevid sängen. Det är ju ganska galet ändå, man är snart 23 år och rädd för mörkret...och eventuella spöken,shit va löjligt det låter. Visserligen är det inte spöken man ska vara rädd för utan riktiga människor...sägs det iaf. Det låter ju väldigt logiskt, ska försöka komma ihåg det;)

Här är den, mitt tips till alla mörkrädda...hihi


.........

Nu ska jag passa på att gratulera min kära kusin i efterskott....hon fyllde 24 år igår:) GRATTIS, hoppas att du har bullat i dig massor av fika!!

Från det ena till det andra. Känns som det börjar bli lite tråkigt det här med min blogg. Hinner ju aldrig skriva,sorry alla trogna läsare HAHA! Men till er som kanske brukar kika in här då och då iaf;) Men det är faktiskt ett ganska roligt tidsfördriv att skriva av sig lite emellanåt.
 
Nytt år är det nu också, men jag har då inte lämnat nåt nyåtslöfte....dom håller man ju inte iaf, saknar den karaktären:/ Förra årets nyårs löfte gick ju sådär iaf. Jag bestämde mig för att jag skulle gå ner ett par kilon, det gjorde jag ju faktiskt! Ja, jag tänker skryta med att jag gick ner 12 kilo...fatta va duktig jag VAR. Vart tog den karaktären vägen?!
Nej nu ska jag ringa till min kära Alex får se va hon hade på hjärtat.

Hej då på er!

Jag och Alex

Bättre sent än aldrig

Jaha,då är man här igen, till sluuuut! Tappade bort mitt lösenord så jag har inte kunnat uppdaterat. Sådär ja,nu vet ni det:) Tack Jenny för att du har bättre minne än jag...hehe!

Hade tänkt att jag skulle lägga upp lite bilder från nyår, men dom bilderna finns ju i Alex kamera så det blir lite svårt...men dom kommer vid ett senare tillfälle.
Kan ju avslöja att jag fick en väldigt rolig julklapp av min älskade gubbe, nämligen en konsert med coldplay...JIPPI
men det finns en liten hake i det hela....måste hålla ut till augusti....pust och stön. Men den som väntar på nåt gott...nja ni vet ju resten;)
Fick självklart mycket annat som var kanon bra det också...så TACK TACK!


COLDPLAY stockholm stadion 22 Augusti

RSS 2.0