Sjukt rolig helg!

Fredagen var jätte rolig! Hela syskonskaran Ivarsson  festade till och drog ut på stadens gator... Antar att fiffi var riktigt nöjd över sin 18 års fest;)
Lördagen blev också lite av en party dag. Jonas hade lite fest här hemma med hans bror och vänner....och självklart var jag också med:) Kände mig tyvärr lite febrig ett tag, men det gick över.....trodde jag!? 
Så nu sitter jag här och snorar och halsen svider.... Inte nog med det, så åkte jag på en släng av magsjuka inatt...jättekonstigt! Vaknade typ 2.00 och kände mig lite illamående...sen bar det iväg in i badrummet:( Stackars Becca va? Nä, nu måste jag försöka bli frisk...annars blir det här inte en kul jul!

Återkommer vid ett friskare tillfälle!

Hej rå!


Fiffi 18 år idag!!!

GRATTIS MIN ÄLSKADE SYSTER PÅ STORA DAGEN!!



Tänk att för 18 år sedan blev en liten tös vid namn Felicia/Fiffi född i en taxi mellan Borlänge och Falun....haha! Ja, det är faktiskt sant!!

Syskonkärlek

På fredag kommer mina bröder till L-A, och det ska bli himla roligt:) har saknat dom i massor! Dom kommer nämligen för att fiffi min lillasyster  fyller 18 år , den lilla skitungen! Det känns verkligen konstigt att hon kommer att få tillgång till krogen...tänk om jag skulle möta henne där..!? Nu måste jag föregå med gott exempel också...puh;) 
Nä, nu är det det dags att gå till sängs känner jag, ska ju upp tidigt och jobba. Får se imorgon om jag knåpar ihop nåt nytt här på bloggen.

                                                                                    
                                                                   mina bröder Johan & Jocke <3      

Godnatt mina vänner och andra jag inte känner;)

Vart fan är solen!?

Nu ska jag gnälla här!! Är så trött på det här gråa vädret vi har. Kan inte minnas den dagen vi hade sol sist....va är detta? Det är inte konstigt att man är likblek och trött hela dagarna.....
Men det är tur att man kan liva upp stämningen lite,det är ju trots allt jul snart och det betyder MAT och GODIS haha!
Blev ett himla kort inlägg det här men jag har inte tid att skriva mer nu,ska ner på stan och fixa julkort!

Dagens bästa: Min cheesecake, helt klart!
Dagens sämsta: Att jag åt 2 bitar av den;)....he he

Kram på er!


Late update

ursäkta mig, skulle ha uppdaterat igår men det gick inte! Datorn har börjat krångla av någon konstig anledning,blir så sur!


Igår fixade jag och Jonatan årets pepparkakshus! Men direkt när vi var klara frågade han " ska vi inte äta upp det nu då?" haha!



Ringde till Sandra alldeles nyss,trodde jag skulle få mig en dos av källbotten idag,men det kan jag bara glömma! Dom är sjuka,stackars er:( hoppas ni blir bättre! Ska väl försöka komma på någonting annat att göra idag då. Det är ju världens tråkigaste väder ute också!! Har inte fått sol på flera veckor snart, va är det för fel!! Ska bli skönt att åka till nåt soligare land.....snart hoppas jag;)

Dagens bästa: Frukosten! Lyxade till det lite idag;)
Dagens sämsta: sjuklingarna i Källbotten:(

Ha en bra Söndag, sjuka som friska!

Gosiga gossar

Idag fick jag världens finaste julkort! Det var ifrån familjen Trygg, och på kortet var det Lucas och Oscar, guud va fint:) Tack så hemskt mycket, det förgyllde verkligen min dag!
Vad händer ikväll då mån tro? Jo.just det! Det är ju Idol finalen idag och det måste man ju se. Hoppas och tror att Kevin vinner, Alice är faktiskt inte lika bra. Från det ena till det andra, gud va skönt att det är helg! Den här veckan har gått fort men känner mig så trött, behöver verkligen sömn.

Dagens bästa:
Att det är Fredag såklart:)
Dagens sämsta: Att det aldrig kan sluta snöa,nu räcker det!!!!

Snart är det jul igen!

Snart är det jul och då måste man ha lite gottgott i magen, därför har jag börjat lite smått med julbaket:) Idag blev det nougatbollar! Imorgon blir det nog saffransbullar eller ett pepparkakshus eftersom Jonatan kommer imorgon, han tycker det är jätte kul att baka, får se vad det blir?!  Cheesecake är ju också  himlans gott,men det är väl inte så juligt he he. Nä,nu har jag inte tid med det här längre... Återkommer förhoppningsvis imorgon;)

Dagens skörd;)


Mitt och Jonatans hus från förra året! Synd att man inte kan konservera lr nåt hi hi..



Ha en mysig onsdag!
  






Sammanfattning av en underbar helg

Nu ska jag berätta lite om min helg för er! Jag och Jonas åkte som sagt bort...vi shoppade och hade sån tur att vi hittade varsin jacka på Carlings, skitsnygga också för den delen! Efter det så åkte vi till hotellet och tog oss ett bubbelbad...det var helt otroligt mysigt...kunde inte bli bättre:) Lite senare så var det dags för lite krubb, gick ner till resturangen och beställde varsin fläskfilé...mums! Sen var det bara att korka upp en flaska och njuta ytterligare hehe... Synd dock att vi glömde digitalkameran:( blev inte så bra bilder med mobilen...det hade ju kanske varit lite roligt att visa Jonas tomteskägg han fick till av badskummet;) Efter en mycket god nattsömn så åkte vi vidare och hamnade på IKEA...I love it! Hittade en hel del bra saker, blev helt sjukt förälskad i en liten lampa och självklart åkte den med hem i påsen:)
När vi kommit hem bar det iväg till våra bästisar i Källbotten. Jag och Sandra fixade till en Tacopaj som vi smällde i oss! Var en lyckad kväll det med. Tänk att jag fick ihop en sådan händelserik helg med så några rader, bra gjort av mig;)

Hej på er!


Liten instickare bara: Vore ju roligt om man vill lämna namn när man skriver kommentarer, det är ju lite tråkigt annars. Vågar man ljuga och hitta på saker så vågar man väl ändå lämna sitt namn...fegis, hahahaha!!


Tomten kom lite tidigare i år!

I förrgår kom Jonas hem från jobbet och sa att han hade en liten surprise till mig?!. Och gissa vad glad jag blev när han berättade....:) Vi ska nämligen iväg i helgen (men jag säger inte vart...hihi) först ska vi shoppa loss som attan, sen ska vi sova på ett himla fint hotell,och inte nog me det...det blir romantisk middag oxå!! Självklart lite rödvin till det...härligt va?
Han är så påhittig min älskling...
Det jag ser mest fram emot är ju hotellfrukosten he he ;) Åh,va jag längtar.....

Älskar dig av hela mitt hjärta!


Skakande värre!

Idag har jag börjat jobba på ett nytt ställe. Trivs väldigt bra än så länge:)
Det var så pinsamt i morse...! Jag stressade som fan, skulle hinna ner till chefen innan jag började jobba. Sen när jag kommer in så ber min chef mig att skriva på ett papper....hm. Bara det att när jag stressar på morgonen så blir jag totalt skakis i händerna, vet inte va det beror på??Nån som vet kanske.....? ja ja iaf, så jag försökte skriva med min skakande hand....han måste ju tro att jag är värsta nervvraket lr nåt;)  Det slutade med att chefen fick skriva åt mig helt enkelt....Han blev ju helt förvånad över mina konstigt skakande händer..he he. Herregud säger jag bara, men riktigt normal har jag väl aldrig varit haha!

Hej svejs!

RSS 2.0