Choklad i alla dess former...

mörk, ljus, vit osv...gudars va gott! Sitter här och är vråål sugen på en härlig chokladkaka eller dylikt mumsmums(igt)! Men jag ska försöka att avstå den härliga smaken av en chokladbit eller två;) Det här mina vänner är min stora passion här i livet =) Tyvärr så tillåter inte min kroppsform att jag trycker i mig choklad varje dag :( haha
Det bästa med att ha en sådan stor passion för någonting är att man vet vad man behöver när man känner sig lite deppig och allmänt nere...i mitt fall då, en Marabou! Inte för att jag känner mig nere just nu men jag skulle ju inte grina om jag fick en liten liten smakbit....bara ;) 
NEJ, nu ska Rebecca gå och klyfta en grapefrukt istället och verkligen njuta....jag gråter inombords....det blir nog jättegott!


Rolig Fredag!

Nu har jag lite bråttom men ska försöka fatta mig kort. Igår hade jag skit roligt med Hanna,Johanna, Emmelie, Anna och Jenny,,,hm hoppas jag inte glömt någon;) Vi hade lite förfest här hos mig sen hamnade vi på Solo. Måste dansat av mig allt jag ätit den dagen...och det var inte lite det, då kan ni tänka er va jag shakade. Tack allihopa för en grymt rolig kväll!! Ska lägga in lite bilder sen, om jag hinner...?
När jag är klar här ska jag och syrran dra till våran bror i Borlänge, ska bli kul! Hoppas att väglaget är okej bara....usch, tycker inte om att köra i det här skitvädret! Blir nog en uppdatering imorn...är lite stressad nu.
Trevlig Lördag på er!

Sur som en citron!

Här går jag och min sambo och surar, det är som att bo ensam när vi är sura på varandra..helt tyst och jag njuter av den tillfälliga tysssnaden ;) Men det är bra för när jag är sur så börjar jag plocka med tvätt och städa, det finns inget ont som inte har nåt gott med sig!
Återkommer när jag fått lite käk i kistan, brukar oftast bli lite trevligare då, jag alltså:)
 


Grattis Alexandra & Grattis till mig och Jonas!

Idag är dagen med stort G, alltså gratulationer till både Jonas, mig och Alexandra som fyller 23 år idag. Det är nämligen så att idag har jag och Jonas varit ett par i hela 4 år, jösses va tiden går!! Men det blir väl inget speciellt idag för det, vi får fira lite extra i helgen med lite romantik och så...hihi
Och Alexandra får jag fira imorn, då kommer hon hit eftersom jag ska fixa hennes hår.

GRATTIS GUMMAN MIN!         
 

GRATTIS TILL MIG & JONAS


Ledig

Så va det Måndag igen, men det gör inget för min del eftersom jag är ledig..wihoo! Just nu känner jag mig ganska rastlös har funderat fram och tillbaka vad jag ska hitta på idag?! Men kommer inte på någonting, ska ju tydligen bli snö och jag har ingen srörre lust att ta fram bilen och åka heller:( Är visserligen förkyld fortfarande så det kan nog vara bra att ta det lite lugnt.
Sitter här och dricker kaffe och lyssnar på lite bra musik och det låter väl som en bra Måndag va?! Jag njuter i full drag...ska väl åka ner och hämta min kära sambo, vi ska käka lite lunch ihop, det är ju inte varje dag. Alltså måste jag fram  bilen ändå.
Tänk att när man är ledig och ska få sova då blir man allltid väckt av någonting..? Jag vaknade av att dom började såga med någon slags maskin utanför fönstret 07.30...hallå! Alla jobbar faktiskt inte bara för att det är Måndag!! Jag blev så tvär att jag gick upp, kan ändå inte somna om när jag vaknar så där. Tack så hemskt mycket snickargubbar :P


Atjoo!

Idag är det ingen bra dag. Har blivit riktigt förkyld och har ont i halsen:( Där fick jag för att jag sa " Jag blir typ aldrig sjuk" ..
Hoppas att jag slipper feber och sånt tjafs iaf.
Igår var vi till Borlänge en vända, vi var in på Kupolen och där var ju en del schlagerartister som sjöng, gillade bara när det var Sarah Dawn Finer som tog sig ton;)
Hittade en riktigt snygg väska, fick bara lov att köpa den....hade inge val! Sen fick jag med mig en ny halsduk också. Men mer än så blev det inte. skulle väl köpt ett par skor men dom hade ingenting i min smak, typiskt.
När vi kom hem igen så ringde min bror Joacim och sa att han och Sofia skulle komma hit och dricka lite kaffe=) Har Inte träffat dom sedan December så jag blev väldigt glad! Vi hamnade framför dumburken och tittade på Ballar av stål helt sjukt men roligt.
Nu hinner jag inte skriva mer, nu börjar reprisen av Robinson....och det måste ju ses!!


Va hände?

ÅHHH, hade nyss knåpat ihop ett inlägg...så försvann det bara?? Ingenting blev sparat heller, skit också! Nu tänker jag vara vrång och strunta i att skriva om allting igen:( Bara för att jag var lite extra fyndig...

Återkommer...

Mat?

Tog en promenad när jag kom hem ifrån jobbet, kanon härligt i solen=) Nu sitter jag och funderar på vad jag ska laga för käk? Ska det vara så SVÅRT? Det får bli köttbullar och någon form av pasta...dålig fantasi.
Snart blir jag själver här hemma, och då ska jag kolla på Grey´s som jag spelade in igår, sen kanske jag kommer att få lite hjälp av min kära granne att slinga frisyren lite;) Hoppas...
Ja, om jag ska summera detta inlägg: Jag är hungrig, flottig i håret och ensam...haha
Har inte så mycket mer att komma med för tillfället, tyvärr.

Hej hej!


Vårat bord har kommit!

Äntligen har bordet och stolarna anlänt på Magnetbacken! Håller på att montera ihop stolarna, men som sagt ska det alltid krångla för oss:( En av stolarna är alldeles skev? SKIT också...



Men visst är den snygg fast den bråkar lite med mig;)?

Det är ju ett riktigt pillande med allt det här...puh! Jag är inte den som har tålamod om jag säger så:P Men jag är glad att vi är klara med alltiing snart iaf. Nu måste jag fortsätta....Lägger ut bilder på hela kittet när det är klart. Det här är bara en liten försmak;)

Tjohej!

Härligt!

Va lycklig jag blir när solen skiner, och det snart är vår=) Har längtat efter ljusa kvällar och härliga vårkänslor...mmm. Det är väl nu först som jag kan tacka vintern, för det är ju vintermörkret som gör att jag uppskattar våren så mycket!

Jag var som sagt till min far i Söndags som var väldigt brun måste jag säga, herregud va viit jag är...:P Jag är ju nästan genomskinlig för sjutton!
Han berättade att han hade käkat ris i Thailand, riktigt mumsigt tyckte han, ända tills han fick reda på att det var MYRÄGG HAHA...det gäller att läsa innan man sticker gaffeln i munnen antar jag. Kunde fan inte sluta skratta, han är rolig min far.
Fick även fina kläder av pappa och Inger så det tackar jag för!!

Har jobbat den här fina dagen, men det känns som det går lättare på jobbet när det är sol. Det borde ju vara tvärtom men man blir som sagt på bättre humör. Nu ska jag fixa lite kvällsmat , det sugar i kistan;)


Ris eller myrägg?....;)


Trevlig kväll!



Söndag

Då var det avgjort i melodifestivalen, äntligen! Jag kan säga att jag var riktigt orolig att Af Ugglas skulle vinna....vem fan röstade på henne? Det är ju ingen låt som skulle kunna vinna i  eurovision liksom...det är ju därför vi ska rösta fram en bra låt som har chans att vinna i Moskva. Som tur va så gjorde vi det =) Usch, jag åt så mycket godis och chips igår så jag är fortfarande mätt...hua.
Idag ska vi fördriva tiden lite grann i Rämshyttan vid farsgubben min. Blir väl fika och kika på semesterbilder för hela slanten.
Nu ska jag och min kära sambo äta lite sen frukost, mums!

Ha en skön Söndag!

Tråkigt!

Har precis svalt ner min lunch och ska väl snart sätta igång att arbeta igen....pust. Tiden går så fruktansvärt sakta på Fredagar, vill hem NU!

Jag va med om en rolig grej igår faktiskt.   jag vet nämligen att det finns en person som måste vara livrädd för mig ...haha;) Det var rätt komiskt faktiskt, ska man gömma sig måste man göra det på ett liiite smidigare sätt hörrö du;) Ja ja , jag fick mig ett gott skratt iaf, tack för det:) Det där lät väl mystiskt va hmm? Nu hinner jag inte skriva nå mer, måste röra på mig:P

Bye bye!

Onsdag

Kom hem för ett tag sedan, var till Källbotten en sväng och skrattade ikapp med Sandra och Linda det var väldigt trevligt faktiskt. Skönt att fördriva tiden med  skratt och kaffe, istället för att ligga på soffan och sappa mellan kanalerna som jag gör ganska ofta efter jobbet.
Från det ena till det andra. Är det någon mer än jag som bara längtar efter The sounds? Ingen har väl glömt bort Living in America eller godingen Tony the beat? Om jag hörde rätt på radion här om dagen så ska dom släppa ett nytt album snart...tror det var i Maj eller Juni...tjoho! Har även hört att dom ska spela på Peace & Love i sommar....tror jag måste dit;)
Man blir ju så nostalgisk när man hör vissa låtar, hehe och det är ju roligt.


Så blev det kväller?

Jag vaknade, jobbade, kom hem,käkade och nu ska jag snart sova....hinner ju ingenting verkar det som:( Visserligen hamnade jag i telefonen med min bror i ca en timme, kanske därför tiden gick så fort? Har väl inte så mycket att skriva om egentligen, men det blev en liten uppdatering iaf.  Ska snart gå och sussa, ska bli sååå skönt. Känner mig helt slut i hela kroppen, utmattat med andra ord....brrr, kallt är det också.
Det blev lite gnäll och stön att läsa om, det var ju väldigt kreativt av mig;)

Godnatt!!


Pappa kom hem, för jag längtar efter dig...

I morgon kommer min far hem från Thailand:) Han har varit borta i TVÅ månader! Det ska minsann bli ett kärt återseende kan jag säga:) Eller, det är ju självklart bra att Inger (pappas fru) kommer hem oxå, börjar sakna hennes goda mat.
Det verkar som om alla är i Thailand för tillfället? Min bror är nämligen också där, han ringde igår och berättade om alla paradis öar dom varit på och en massa andra roliga grejer...VILL också åka!!  Får se i höst om det blir någon resa vill till något varmt land.  

Nu ska jag umgås lite med min syster som sitter här och stressar mig;)

Puss och hej!


Snälla snälla!

Nä, det blidde inge källbotten igår:( Istället blev det en helkväll med Alexandra och det var ju inte helt fel.Visserligen vet jag inte om det var ost-skinkrullen som lockade henne in till stan eller om det verkligen var mig hon ville träffa;)
Vi kikade på melodifestivalen och skrattade åt Caroline af Ugglas, herregud vilken konstig människa! Hon var ju bara för mycket. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, man funderar ju på va hon "går" på liksom? Hon hör väl inte riktigt hemma på 2000-talet eller? Jag säger bara: Snälla snälla, vill inte se Caroline af Ugglas framföra den där låten IGEN! Hur kunde hon gå vidare, fattar ingenting!? Jag antar att Svenska folket bara vill driva med henne tillbaka,för hon driver väl med oss eller?

Nu ska jag umgås lite med killarna här hemma!
Ha en trevlig Söndag!






Hejhopp!

Idag har jag mycket att göra mina vänner. Ska snart ner på stan och fixa en liten grej, till en liten tjej;) Sedan bär det av till Gränges där jag ska fixa Alex hår, jag antar att hon vill ha lite ljusa slingor eller nåt. När jag är klar med det ska jag åka och hämta Jonatan och dra hemmåt och få i oss lite käk och dra vidare till våra vänner i Källbotten:) Åhh, nu känner jag mig lite stressad här, har en hel del att göra åt mig själv också, måste slänga på mig ett ansikte och lite kläder.

Återkommer när jag har lite mer tid!

Kaffesuuuug!

Idag när jag kom hem efter jobbet drabbades jag av skallvärk. Funderade inte så mycket mer på det fören det slog mig, jag har inte druckit kaffe på hela dagen och klockan var nästan halv fyra. Jag har liksom försökt att förtränga att jag är beroende av kaffe, vet att det låter lite skumt men jag har en anledning..hehe
Jag slurpade i mig två koppar och jag bara kände hur huvudvärken trappades ner. Det är nu ett faktum, jag är BEROENDE av kaffe!
Jaha, nu vet alla det...intressant? Äsch, måste ju skriva om någonting iaf;)




Ha en trevlig kväll!

Allt och ingenting

Här sitter jag, fullsmockad med mos och köttbullar i magen. Man blir hungrig av att slita på jobbet som jag gör hehe, ännu en bra ursäkt som jag måste ha för att få äta som en skogshuggare;) Kvällen är ju bara barnet och jag har ju en semla som väntar på mig i kylen också, gött skit. 
Skönt att ha klarat av MÅNDAGEN det är ju den värsta dagen, en dag närmare FREDAG! Inte för att jag ska göra nåt speciellt men det är så skönt med helger när man får sova och mysa. Jonatan kommer till helgen också, det är ju roligt för då kan man äta upp lördagsgodiset som blir över...fy vilken hemsk plastmorsa jag är va? Nä da, han är go den där lilla pojken.
Tänkte att min älskade sambo kan ta att åka hem nu, börjar känna mig lite ensam:( Men han skulle inte repa så länge...sa han iaf. Han har nämligen lite jobb att stå i, hela köket ser rörigt ut med panel och luckor på golvet. Vill att det ska bli klart snart!! Inte har vårat bord kommit än heller, ska det ta 4 veckor att skicka ett bord till Ludvika lr? Det är ju inte som om dom ska bygga ett nytt bord liksom! Aja, det blir nog bra i slutändan:) Nej, nu ska jag ta att syssla med min favorit syssla, nämligen att prata i telefonen;)

Hejdå för idag!

RSS 2.0