Lördag!

Idag blir det fullt ös medvetslös;) Nä da, ska till gränges idag och partaja hemms hos Alex. Det var väldigt längesedan man var i den hålan...he he
Sen ska vi vidare till Stopet där min gubbe och resten av gubbarna i Minerock ska spela:) Det var ju inte igår man lyssnade på dom. Ser fram emot en rolig kväll med gott vin och kanske lite glögg oxå, vi får se;)

Ha en trevlig Lördag, för det ska jag ha!!

    
Från våran senaste utgång.....känns som det var en evighet sedan...;)

Gordon Ramsey, släng dig i väggen;)

Ikväll har vi frossat som bara den! fixade till lite kycklingfilé med hemgjord klyftpotatis,riktigt mumsigt! Till efterrätt blev det kaffe-chokladmousse,hittade receptet för ett tag sen,fick bara lov att prova....blev riktigt gott!! Jonas köpte ett himla gott vin oxå,kunde inte bli bättre. Tack älskling för en jättemysig kväll, älskar dig!

Kycklingen simmar i såsen...he he



Nästa helg blir det nog vitlöksost fylld fläskfilé....NAM NAM!

Jobb:)

Nu har jag minsann jobbat, blev så glad idag när jag fick veta att jag har jobb en månad framöver....bra bra!

Idag var jag till min kära kusin Sandra på hudvårdsparty. Det fanns en hel del bra saker som man fick prova på:) Självklart bjussade Sandra på fika....och som vanligt är jag ju tarv på allting som hör till kaffet;) Fick träffa lilla Oscar en snabbis oxå...Åhhh,va jag älskar den lilla knubbisen!! Ska komma och gosa lite nån dag framöver:)

En sån liten kille....



....som blivit så stor! puss på dig sötiz



Ska oxå passa på att gratta min bror som fyllde 26 år igår, hoppas du hade en bra dag! stor kram på dig!!!


Vad ska jag äta?

Då sitter jag här igen, hungrig som bara den. Det är så jobbigt att komma på vad jag ska äta? Är så trött på "det vanliga" dvs pasta, korv, köttfärssås osv...
Jag vill prova nåt nytt! Eftersom jag älskar att laga mat så borde jag väl kunna komma på någonting, tycker jag!? Kanske nån slags gratäng, mmm:) Nja, får se vad det blir.
En sak är klar iaf, vill absolut inte ha pizza lr hamburgare....blä!
Husmanskost ska det va, det är godast:) Grönsaker i massor ska det oxå va, det är ju kanon gott det.
 Gud, det här inlägget var väl kanske inte så roligt hehe....men är man hungrig så är man!

See ya!


Favorit rätten!!

Ingen fest för mig, inte!

Igår var jag chaffis till min gubbe. Han var på 50 års fest i gränges. Det blev ännu en lugn och skön helg för min del:) Spenderade ett par timmar hos grannen (Hanna), det var lika roligt som vanligt! Helt sjuka kommentarer och massor av skratt....Hanna sa nämligen så här " Jag ska sova en timme innan jag går och lägger mig" haha!
Allt blir ju dubbelt så roligt när man är trött. När klockan närmade sig halv 4, så fick jag äntligen slå ner huvudet i kudden!

Får se när man festar till nästa gång!?



Smutta? Här sväljar man hela flaskan;)

Ur ett barns mun

För någon dag sen var min sambos son Jonatan här som är 8 år. Vi började prata lite om julen och tomten. Jonatan berättade lite om vad han önskar sig i julklapp...då lät det så här...(Jonas heter min sambo)

Jonas: Ja,du Jonatan, vi får se vad tomten kommer med,he he.
Jag: Men inte tror väl du på tomten fortfarande, pedagogisk som jag är;)
Jonatan: NÄ, HAN ÄR JU DÖD FÖR LÄNGESEN!! Jag tror det var Jesus eller nån som dödade tomten...!

HA HA jag tyckte det lät riktigt roligt faktiskt, va får barn allt ifrån? Dom är riktigt härliga dom små:)

Slänger in en bild på killarna i mitt liv!





Missförstånd!

Ja,tänk vad man kan misstolka vissa saker...det kanske är bättre att man skriver vem man tillägnar vissa inlägg till...hm, dumt av mig! Men om man har livlig fantasi så kan ju vissa inlägg leda till allt möjligt....mycket tråkigt:(
Vill bara klargöra en sak till, bloggar är väl ändå inte till för att skriva privata angelägenheter om andra, speciellt inte om man saknar belägg för det man skriver om.

Orden som ekar i mitt huvud kommer från Sandra<3
Nu vet alla det! ;)

natti natti


Ett gott skratt förlänger livet!

Idag har jag tränat magmusklerna minsann, om skratt räknas som träning haha!? Har tillbringat halva dagen med min kära granne Hanna och vi flippade ur totalt ett tag och bara skrattade, som vanligt med andra ord;).
I det här gråa vädret måste man ju liva upp vardagen lite. Måste även tillägga att November är enligt mig den tråkigaste månaden på hela året!! Fy sjutton, kan inte komma på en positiv sak med allt regn,rusk och blåst! Mörkt är det också, hela tiden nästan! Om jag fick skulle jag avskaffa November månad, om det gick förstås....
Snart blir det desperate housewives, Christine och brothers and sisters ,det ska ju självklart ses! Kvällen är räddad:)


Livet leker, men det är inte alltid lika roligt!

Det är tvära svängar i Rebeccas liv ska ni veta! Fattar ingenting....? Det spelar ingen roll hur mycket jag ältar saker i huvudet, det är ändå jag som måste göra nåt i slutändan iaf, sånt är livet. När jag tänker på en viss person så kommer det här lilla ordspråket upp i mitt huvud "som man bäddar får man ligga"...och det gäller även mig:( ....sorgligt nog.
Men det är konstigt ändå, man tänker aldrig på det man har, bara på det man saknar? Det låter ju himla rörigt det här, men mitt liv är en enda stor röra! Orden du sa ekar i mitt huvud....och tack vare dom orden så lever jag vidare på hoppet!

                                                              

Svårt att sova!!!

Ja, nu sitter jag här och klockan är typ 2:(  Tankarna bara snurrar runt i huvudet.....drygt! Har haft svårt att sova den senaste tiden, vet inte riktigt vad det kan bero på? Jag blir liksom aldrig riktigt trött, sådär så att ögonen bara faller ihop....nä, istället så åker ögonen bara upp!?Jättekonstigt...men jag tycker det är så jävla tråkigt att gå och lägga mig (lr säger man sig?) aja, skitsamma, kan inte sluta tänka på allt som är jobbigt, sånt som man tycker man borde ha tänkt klart på......?!
Men jag ska väl göra ett tappart försök igen då:P Blir nog väckt ganska tidigt imorgon kan jag tro, eftersom min sambos son ofta vaknar när jag just hunnit somna;)



Godnatt på er!

Diskmaskin!

JA! Idag får vi en diskmaskin! Hatar att diska för hand, och nu slipper jag det. Men å andra sidan så kan vi inte sätta in den fören vi är klara med köket. Så jag får stå ut att diska ett tag till..........:( 

Usch, vilken tråkig dag! Hatar det här vädret. Jag var till Falun en sväng igår, och där var det sol minsann. Vi bor väl i någon svacka där det alltid är skitväder!
Jag kan inte lägga ut bilder på bloggen heller!! Vet inte va det är för fel, blir så förbannad på krångel!!
Nej, nu ska jag fokusera på att det är Fredag, och då ska man vara glad:) Ska vara chaffis ikväll, så det blir ju roligt att köra på fyllskallar ;-)

Ha en trevlig Fredag!

Skräckslagen!

Igår kväll tittade jag på en film som heter " The strangers", fy sjutton vilken läskig film! Jag gillar ju lite otäcka filmer, men den här var det nåt extra jobbigt med. Efter att jag sett klart på filmen så har jag en sån här jobbig olustig och obehaglig känsla....typ att någon är bakom mig hela tiden. Har precis duschat, och snacka om att jag var nojig bakom drapperiet....fick en liten släng av psycho-känslan oxå....puh! Nej, dom har verkligen lyckats med den där filmen iaf! Se den vettja, men inte ensam!!!






Trött!

 Är så himla trött, skulle nog kunna sova hela dagen tror jag.

Den här helgen har varit lång tycker jag. Har hunnit med att göra en hel del. I fredags var vi hem till Sandra och Jonas en sväng, vi bakade pizza och tittade på idol, mycket trevligt var det:) Igår blev det lite vin med Pilla och det var oxå väldigt trevligt!

Oj, just det....det är ju fars dag idag, så jag ska väl ta och slå en pling till min kära far!
Sen blir det sova,sova och sova!

Falsk-sång och Idol !

Idol det är ju ganska underhållande. Men jag kan inte förstå att den där skitungen får vara kvar...han sjunger så falskt! Fattar inte varför det är så jävla populärt med falsksång nu för tiden? Jag trodde Idol var ett program för människor som kan sjunga. Nä då,i Svergie letar man väl efter nån som sjunger lika falskt som Håkan Hellström. Ja, han sjunger falsk! Det finns väl dom som kan lyssna på sådan musik, men det kan inte jag,det är det värsta jag vet!!!
Tacka vet jag American Idol och vinnaren David Cook, han kan sjunga på RIKTIGT!




........ser fram emot att höra Robin E, det är ju Rock som gäller ikväll!! Jag och Jonas ska hem till våra bästisar in the Källbotten;) Ska bli kul det, saknar er redan allihop!

Hej så länge!

Gamla bilder

Ja, när jag har lite tråkigt så brukar jag titta på gamla bilder som finns i datorn...och så plötsligt så hittade jag dom här..


                              

Jag tycker Jonas ser lite orolig ut, lr mest rolig faktiskt!.... Men alla ser ju annorlunda ut på bild lr....? Själv är jag mig ganska lik;)




Jag blir aldrig bra på kort...;) Nä,nu får det räcka med knasiga bilder!

Hej svejs!



Go´morgon!

Är VRÅL hungrig! Men jag hade tänkt att jag ska vara lite nyttig ett tag....Jag började göra havregrynsgröt och intalade mig själv att, guud va gott det här ska bli....mumsigt värre! HA trodde jag ja.....nä, det var skitäckligt faktiskt och inte nog med det så måste jag ju diska ur den där snuskiga kastrullen oxå:( Nä, det här kommer sluta med att jag äter O´boy och macka...och så säger jag som vanligt till mig själv  " Hallå becca, man lever ju bara en gång, så ät du lilla vän"...
Nej, pensionärs föda är inget för mig, tack och hej!

Tvärtom inlägg...

* har senaste veckan gått ner 2,3 kg
* har bara ätit nyttigt
* alkohol intaget har varit under kontroll
* rört mig hela dagarna
* minskat på tv-tittandet
* inte ens ätit en 100g chokladkaka
* städat hela lägenheten
* sökt en massa jobb
* älskar att se över min ekonomi (kontoutdrag)
* diskat hela disken som är....oj förlåt, var kvar sen lördagen
 

Måste erkänna att det var mycket roligare att skriva allting på tvärtom-språket...haha!


Liten bit av snuff....

So save your breath, I will not hear. I think I made it very clear. 
You couldn't hate enough to love. Is that supposed to be enough?
I only wish you weren't my friend. Then I could hurt you in the end.
I never claimed to be a Saint…
My own was banished long ago
It took the Death of Hope to let you go

So Break Yourself Against My Stones
And Spit Your Pity In My Soul
You Never Needed Any Help
You Sold Me Out To Save Yourself
And I Won't Listen To Your Shame
You Ran Away - You're All The Same
Angels Lie To Keep Control…
My Love Was Punished Long Ago
If You Still Care, Don't Ever Let Me Know
If you still care, don't ever let me know…









Halloween party!

Igår var jag hemma hos Linda och Daniel på halloweenfest. Jag hade jätte trevligt, dom hade verkligen lyckats med allting! Självklart blev jag väl lite väl susig i skallen men det är ju bara halloween en gång om året....ha ha. Synd att jag glömde kameran bara, skulle varit kul att dokumenterat hur snygga alla var!! Jag och min kära kusse Sandra var utklädda till french maids....



Så här såg vi inte ut i slutet av kvällen kan jag säga..!

vet inte riktigt va sandra har för problem egentligen...hi hi



Tack Linda och Daniel för en trevlig kväll!

Tack!

Jaha, då var jag oxå en av miljontals människor som ska  fördriva tiden med att skriva lite.
 Tack snälla Jenny för att du tog dig tid att fixa en sådan fin blogg till mig!!
Hinner tyvärr inte skriva mer, ska nämligen ner på stan och bulla i mig lite fika;)

hej hej!






RSS 2.0