Mmmm...

Här har det mumsats ska ni veta. Fiffi kom hit och vi tittade på melodifestivalen, laddade upp med en hel del goda grejer:) Eftersom jag är chaffis ikväll så måste jag äta mycket socker så jag håller mig vaken hehe. (världens sämsta ursäkt)



Fiffi är så himla glupsk...



Nu ska vi tjocka i oss lite till:)


Till dig min vitamin

Du ska veta att du är världens bästa! Det är helt okej att gråta en skvätt ibland, det behöver man. Jag finns alltid här för dig när du behöver någon att prata med ( och hets äta med ) haha
Det finns ingen som du, du är en av dom bästa jag känner och skulle inte klara mig utan dig. Fast vi inte funnits för varandra speciellt länge, så känns det ändå som om du funnits för mig hela mitt liv, och det vill jag att du ska fortsätta vara:)
Det här var djupt va? Men vill bara att du ska veta hur mycket du betyder för mig!

Pöss på re!


Blir så trött....

..är så trött på allt just nu!!! hela min dag blev förstörd av att jag vaknade 04.48 av jordens huvudvärk:( Det gick inte att somna om heller, så jag gick upp före kl 05.30...innan klockan ringde. Bara för att jag har haft en jobbig dag idag så gick allting ut över Jonas när han kom hem....mmm vilken härlig tjej han har va?!
Gud va det är synd om mig, ska nog ta och lägga mig nu tror jag.? Efter att jag hängt upp tvätten, fixat mat, diskat undan...ja ni hör ju själva. Får minsann inte en lugn stund när jag kommer hem inte! Nu ska jag sluta gnälla och sätta lite fart...

Önskar er alla en BRA dag!

Tiden går och syskon består

Tänk va tiden går, va i hela fridens namn hände? Vips, så är jag 23 år och har en underbar sambo och underbara vänner/kusiner;) Har till och med ett bonusbarn, som var så liten när jag träffade honom första gången och nu är han hela 8 år.
Alla vi i syskonskaran Ivarsson har vuxit upp (även fiffi tro det eller ej...haha) och dom äldsta har dragit till större delar av landet. Man inser inte hur mycket det betyder att ha varandra nära när man har det hela tiden, men nu känner man hur mycket man uppskattar att träffa sina syskon.

bjuder på en bild på syskonen Ivarsson (Jimmy tillhör ju oxå);)


Fiffi och Jocke
     

Johan kom och hälsade på mig igår innan han åkte hem till Södertälje, och gissa va GLAD jag blev!!



Tur att jag har er <3

Nytt golv tjohoo!

Just det! Nu har vi fått nytt golv i köket, vilket framsteg;) Det har ju tagit lite tid att bestämma hur allting ska se ut men nu är det snart klart iaf:D Måste säga att det blev så jädrans snyggt!! Jag var lite skeptisk ett tag men det blev KANONERS. Nu vill jag att panelen ska upp, vill inte vänta längre...men jag måste iväg idag och köpa färg. Ska passa på att måla nu när jag är ledig.

Idag har jag spenderat dagen hos Hanna (grannen) för golvläggaren kom hit 07.30 så jag hade liksom inget kök att vara i. Vilken tur jag har som har henne va?! var där och snikade till mig både frukost och lunch..hehe. Vi har verkligen haft ap roligt åt Ebba:) Hon är så himla cool den lilla filuren...gullunge!
Nu är det dags att dra och fixa lite färg och käk.

Tack för mig denna gång!

En god kväll!

Melodifestivalen igår var väl ingen höjdare precis....:( Tänk att dom bästa låtarne åker ut!! Ja ja, skitsamma vi åker väl snart ur hela tävlingen ändå:P Men det var kul att vara hos källbottningarna, hade jätte trevligt ( med min godispåse i soffhörnet...haha) Jag och Sandra fick oss ett par goda skratt igår, tack vare Petra Mede...hon kan ju faktiskt vara lite underhållande emellanåt. Men kvällens höjdpunkt för min del är ju dock den grymt heta Erik Segerstedt....mmums! Men jag tyckte faktiskt att låten "ALLA" skulle gått vidare...men men ingen gillade hennes juckande på scenen kan jag tro...haha, jag störde mig väl lite på det.

Ögongodis!



Lördag=godis

Nu har min gubbe dragit iväg på spelning, så det är bara jag och Jonatan hemma. Eftersom jag är hemma med jonatan idag borde jag få vräka i mig godis:) Det hade jag iaf tänkt..hehe. Alla andra ska ju ut och svänga sina lurviga idag, men inte jag inte....snyft! Men nästa helg blir det inge stillasittande för mig inte...nono:) Man måste ju passa på så länge man är ung;) Men ärligt talat så har jag ingen ork att vara ute i svängen den här helgen, känns skönt att bara sitta stilla och äta,äta och äta;) Vi hade ju liksom tänkt att dra till källbotten idag och glo på melodifestivalen...men jag tycket att det kan SLUTA SNÖA!! Jag blir galen... 
Nä nu ska jag ta och ringa till härliga Sandra....hehe

Byebye!

Äntligen FREDAG!

Är det bara jag som tycker att den här dagen har varit otrooligt seg!? Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet...puh. Ska bli skönt med en lugn och skön hemmakväll framför dumburken.
Hade tänkt att jag skulle visa en bild på tapeterna men det gör jag vid ett senare tillfälle. Det ser liksom inte bra ut just nu, halva väggen med ny tapet och nedre halven med den fula blåa tapeten. Det ska ju till en panel senare så då blir det lite roligare att visa slutresultatet:)
Får se om min kära bror kikar förbi i helgen då? Vore roligt att träffas, det var ju faktiskt ett bra tag sedan nu...miss you!

Ha en mysig Fredag mina vänner!

Tapetsering på G!

Jaaa, äntligen! Idag blir det tapetserat i köket...nu känns det som det börjar hända lite grejer! Nästa vecka blir det ny färg på luckorna och även nytt golv!! Ska bli kul att se före och efterbilderna sen hihi! Har hittat ett väldigt snyggt golv och en himla tjusig tapet...får se hur allt blir ihop bara...hoppas det blir BRA !
Om någon vecka får vi det nya bordet och stolarna oxå ...jippi!

Så här ser bordet och stolarna ut!



Hejsvejs!


hjärtedagen!

Idag blir det romantik för hela slanten...och kalorier;) hehe! Snart blir det 3 rätters här hemma kalasgott ska det bli...ser fram emot efterätten .....

Många PUSSAR & KRAMAR till alla min nära och kära!



"Jag älskar dig Jonas"


Dogge i mitt hjärta!

 Det var ett tag sedan jag skrev nåt här på bloggen. Det har varit en jobbig helg och ett par tuffa dagar.
I Söndags fick vi ta farväl av våran älskade Dogge. Saknar honom så fruktansvärt mycket, går inte att beskriva hur tomt det känns. Dogge kommer alltid ha en plats i mitt hjärta tillsammans med Nero och Lovely <3



Snabbt inlägg

Jag blev utamanad av både Sandra och jenny. jag skulle ta fram den sjätte bilden i den sjätte bildmappen och sedan skriva nåt om just den bilden...sorry men jag har inga bilder på den här datorn:( Får göra det när den vanliga datorn är fixad!
Vad ska man göra en dag som denna? vill inte gå ut och gå i den här snön, man halkar ju bara tillbaka så man kommer ju ingenstans...iaf jag hehe. Blir väl en svängom med dammsugaren men först ska jag slurpa i mig en kopp kaffe!

Ha en bra dag!

Va fort det går

Barn hit och barn dit. Gud va tiden går fort! Minns när jag och mina vänner lekte att vi hade barn och famlij, vips så har vi vuxit upp och skaffat det! Ja, inte jag då da, tänkte jag skulle hinna med lite annat först:) Men nästan alla mina vänner har fått barn/familj, och det som bara var en lek för ett antal år sedan har blivit verklighet. Allting går så fort och jag känner att verkligheten smyger tätt inpå mig nu, vi har blivit vuxna och långt ifrån lek. Jösses, låter som jag är 50+ eller nåt haha!
Nä, nu ska jag gå och nanna kudde....ÄNTLIGEN!

Godnattis!




Tisdag

Började min dag med en promenad med grannen, det var  skönt att röra lite på sig;) Det blir mycket stilla sittande nu när jag varit ledig ett par dagar... Men i morgon är det dags för lite jobb igen, klirr i kassan!
Har även haft ett par givande samtal med Sandra idag...ovanligt? nej då, vi pratar om allt och ingenting hihi! Blir rastlös av att bara vara hemma , skönt att jag ska masa mig upp i tid i morgonbitti ca 05.30 tjohoo! 
Ska iväg till affären nu och se vad man kan knåpa ihop för gourmet mat idag då..?

hejhej!


Tandvärk!

Jag har typ tandvärk iaf. Det är tandköttet kring min visdomstand som är jätte svullet och det gör grymt ont alltså. Jag kan inte äta (finns inget ont som inte har något gott med sig he he) så nu har jag fått en akuttid till tandläkaren, som tur är... 
Det här är mitt straff för allt godis jag tryckt i mig i helgen...men då borde det vara tanden som strejkar och inte tandköttet...hm jaja får se vad tandläkaren säger?  Slänger kanske in nåt inlägg under dagen om jag inte får rycka ur fanskapet vill säga...då blir det nog gnäll och stön framför dumburken ist!
Wish me luck!



Aj aj!

RSS 2.0